EKONOMİK STRATEJİLER

Biliyorsunuz ki caylakkodcu olarak yola çıkarken sizlere yazılım ile uğraşırken ihtiyacınız olan ve olacak bilgileri mümkün olduğunca temiz ve doğru bir şekilde ulaştırma çabası içerisindeyiz. Bu noktada ihtiyacınız olan yeteneklerden biri de ekonomik olarak kendinize, kurduğunuz firmaya, kuracağınız firmaya veya çalışmakta olduğunuz kuruma destek sağlamanız için ihtiyacınız olan stratejik bilgilere bu alandan ulaşabilirsiniz.


Çalışan Partnerliği ile Tek Ofiste Çok İş

Bu yazımızın konusu “Çalışan Partnerliği”. Bu model nedir, nasıl çalışır ve çıkış noktası aslında nedir, ne kadar kullanılabilir veya ne kadar adil bir çalışma modeli olduğu hakkında konuşacağız. çözümlerini göreceksiniz.


İş Fikri: Gaming Room / Gaming Studio Tasarım Ofisi

Bu yazımızın konusu acil durum fonu olacak. Peki acil durum fonu neden bu kadar önemli, bizi hangi durumlardan kurtaracak gibi soruların cevabını bu yazımızda alacaksınız.


Ürün Fiyatları Aslında Nasıl Oluşur?

Bu yazımızın konusu ürün fiyatlarının müşterilerin görmediği tarafta aslında nasıl oluşturulduğu olacak. Bu konu ile birlikte aslında müşteri olarak sizlerin neleri göremeden alışveriş yaptığını, satıcılar olarak fiyat oluşturmakta yaşadığınız sorunların da çözümlerini göreceksiniz.


İş Fikri: Transport Experience Influencer / Ulaşım Turizmi

Bu yazımızın konusu sizin ürününüzü insanlara doğru şekilde anlatmayı, sorularını yanıtlamayı ve onlara kültürümüzdeki yeriyle birlikte kullanımını anlatacak bir model.


İş Fikri: İçerik Üreticiler İçin Yer Kiralama

Bu yazımızın konusu sahip olduğumuz bir alandan nasıl daha hızlı daha verimli gelir elde edebilirsiniz.

WordPress.com ile Oluşturulan Web Sitesi.

Yukarı ↑