DeepCool QUADSTELLAR INFINITY Case English to Turkish Product Introduction Content

The DeepCool QUADSTELLAR INFINITY revives a legendary classic in case design that continues to impress with its cutting-edge style and premium quality. The compartmentalized design allows each major component to be isolated for optimal cooling efficiency. With its galactic size for masterclass builds and over-the-top mods, the QUADSTELLAR INFINITY redefines what it means to be a premium dream machine.

DeepCool QUADSTELLAR INFINITY, son teknoloji tarzı ve üstün kalitesiyle etkilemeye devam eden kasa tasarımında efsanevi bir klasiği yeniden canlandırıyor. Bölümlere ayrılmış tasarım, her bir ana bileşenin optimum soğutma verimliliği için izole edilmesini sağlar. Masterclass kurulumlar ve üst düzey modlar için galaktik boyutuyla QUADSTELLAR INFINITY, premium bir rüya makinesi olmanın ne anlama geldiğini yeniden tanımlıyor.


COSMIC RETROGRADE

KOZMİK RETROGRAD


Back by popular demand the QUADSTELLAR INFINITY returns from orbit with its timeless design and character. The unique compartmentalized structure offers a practical and distinct aesthetic that is out of this world.

Yoğun talep üzerine QUADSTELLAR INFINITY zamansız tasarımı ve karakteriyle yörüngeden geri dönüyor. Eşsiz bölümlere ayrılmış yapısı, bu dünyanın dışında pratik ve farklı bir estetik sunuyor.

SPACECRAFT QUALITY

UZAY ARACI KALiTESi


The front panel of the chassis is constructed of a cast aluminum frame with dedicated ventilational panels for each capsule compartment. Each vent can be manually opened or closed as necessary for additional airflow.

Kasanın ön paneli, her kapsül bölmesi için özel havalandırma panellerine sahip dökme alüminyum bir çerçeveden yapılmıştır. Her havalandırma, ek hava akışı için gerektiğinde manuel olarak açılabilir veya kapatılabilir.


MISSION CONTROL. READY FOR LAUNCH.

GÖREV KONTROL. FIRLATMAYA HAZIR.


Four RGB LED light strips are integrated into the front panel that lead up to the center power button offering a fancy futuristic way to power on your system.

Ön panele entegre edilmiş dört RGB LED ışık şeridi, ortadaki güç düğmesine kadar uzanarak sisteminizi açmak için fütüristik bir yol sunuyor.


REVEAL YOUR MASTERPIECE

BAŞYAPITINIZI ORTAYA ÇIKARIN


The QUADSTELLAR INFINITY features six tempered glass panels for immaculate views that showcase each component in all its glory.

QUADSTELLAR INFINITY, her bir bileşeni tüm ihtişamıyla sergileyen kusursuz görünümler için altı temperli cam panele sahiptir.


DEEP SPACE THERMALS

DERİN UZAY TERMALLERİ


Configure multiple radiators up to 360mm for extensive liquid-cooled systems or go for air with support for up to 9x 120mm and 2x 80mm cooling fans.

Kapsamlı sıvı soğutmalı sistemler için 360 mm’ye kadar birden fazla radyatör yapılandırın veya 9x 120 mm ve 2x 80 mm’ye kadar soğutma fanı desteğiyle havayı tercih edin.


USB TYPE-C

USB TİP-C


The front I/O is updated to feature a single USB Type-C port and a combo audio jack.

Ön G/Ç, tek bir USB Type-C bağlantı noktası ve birleşik ses jakı içerecek şekilde güncellenmiştir.


COMPREHENSIVE STORAGE CAPACITY

KAPSAMLI DEPOLAMA KAPASİTESİ


Located in its own storage drive bay compartment, install up to a total of 3x 3.5in HDDs or 3x 2.5in SSDs for spacious storage capacity.

Kendi depolama sürücüsü bölmesinde bulunan, geniş depolama kapasitesi için toplam 3x 3.5in HDD veya 3x 2.5in SSD takın.


Technical Spec

Teknik Özellikler

Ürün Boyutları540×487×494mm(U×G×Y)
Net ağırlığı14.3Kg
MalzemelerABS+SPCC+AL+Temperli Cam
Anakart DesteğiMini-ITX / Mikro-ATX / ATX / E-ATX
Ön G/Ç Bağlantı NoktalarıType-C×1、Ses×1
3,5″ Sürücü Yuvaları3
2,5″ Sürücü Yuvaları3
Genişleme yuvaları14 Yuva (8+6)
Önceden Kurulmuş FanlarHiçbiri
Taraftar DesteğiKenar: 9×120 mmArka: 2×80 mm
Radyatör DesteğiÖn: 120/240/360mmYan: 120/240/360mm
CPU Soğutucu Yükseklik Sınırı135mm
GPU Uzunluk Sınırı380mm
Güç Kaynağı TürüATX PS2 (maksimum uzunluk: 210 mm)
EAN kodu6933412775065
PN KoduR-QUADSTELLAR-G-1

Yorum bırakın

WordPress.com ile Oluşturulan Web Sitesi.

Yukarı ↑